3 de gen. 2012

El GDP fa la CARTA als REIS




SOMNIS REIALS....I PATRIMONIALS



A ses màgiques majestats: 
Per manca d'actuacions per part de l'administració municipal i curial, i aprofitant que la propera nit de Reis els tindreu a cau d'orella  així que pugeu a la balcona de l'Ajuntament o sota el balcó de Palau,  gosem sol.licitar de la  vostra benèfica mediació algunes peticions molt bàsiques que ja venen de lluny; d'altres no tant arcaiques, que de no fer-se realitat, si bé potser no serem més rics ni famosos si que serem més rucs, ja que haurem perdut o deixat perdre uns retalls d'història i un bon munt de patrimoni.Com que no ens volem fer pesats (sabem que les peticions en una nit així són infinites) centrarem la nostra comanda reial en tres punts o "regals" patrimonials, que per cert, no són per a ús propi sinó per al gaudi estètic i per a la memòria històrica de vigatans i visitants.  

Els  "pedraferits" del G.D.P. 




  PER AL BLANC             

Arregleu-nos els ponts històrics, el de Queralt i el Remei, ambdós coixegen de pedres que els manquen, o bé que els hi han pres.




  PER AL ROS                    

I un bon aparador pel rellotge, el de la ciutat.... el més antic. El tocassons de les 24 hores, que ben "encaixat" ja és a Vic. 









  PER AL NEGRE                   

Per coronar la torre d'Oliba, podrien posar-hi el penell ? I no aquella llança argentina, que espasa flamígera sembla, no pas el cimal d'un cloquer .













PER ALS PATGES... que sou els nostres lectors

Si us plau, un gest que és molt fàcil 
i és que si us agrada molt 
vulgueu clicar-nos la tecla
la que us farà  Seguidors  

Que això no costa una mica 
ni quatre ni dotze ni dos 
i això si és un bon obsequi  
dels patges que podeu ser tots. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada