13 de maig 2011

Patrimoni en Blanc i Negre

Quatre anys de vida, o tres i escaig, es un començar. El Grup de Defensa del Patrimoni, gestat  a finals de l'any 2007, inicià  la seva singladura oficial el mes de juny de 2008 amb la presentació d'un recull d'Imatges sobre patrimoni, en una exposició a la sala l'Invertit de la Plaça de la Catedral de Vic.

Una exposició que va tenir caràcter itinerant al llarg dels dos primers anys i que ha estat el nostre full de ruta modificat o posat de relleu segons les circumstàncies i actuacions, iniciatives i/o omissions que, al nostre parer, han concorregut des que es va iniciar la darrera legislatura del govern municipal de Vic, el mes de maig de 2007.

El fet de que el nostre grup, ha conviscut tot aquest primer període d'activitat pràcticament en coincidència amb la legislatura 2007-2011 i que la majoria d'actuacions en la que s'ha vist compromès  -pel fet de ser públiques- són responsabilitat directa o subsidiària de l'equip de govern i de les demandes o inhibicions dels grups d'oposició, pensem que és un bon moment per presentar l'estat de la qüestió (patrimonialment parlant) d'aquest primers quatre anys compartits.

Després d'observar les sis imatges adjuntes d'aquesta finestra virtual i patrimonial, podeu clicar l'àlbum general, la nostra Galeria d'Imatges amb comentaris individualitzats i detallats sobre les nostres demandes, denúncies i alertes. Podeu fer les vostres aportacions i comentaris a través del mateix Bloc. Gràcies.

GDP  (Vic-Osona)



Podeu obrir  la nostra GALERIA D'IMATGES   



Si voleu llegir el dia a dia de les noticies, sobre activitats, campanyes i articles d'opinió, generats pel GDP al llarg d'aquests quatre anys, només heu de clicar els enllaços del mitjans de comunicació (diaris digitals) del nostre àmbit que més s'han prodigat i escriure GDP al cercador corresponent.   


www.naciodigital.cat/osona/

www.elter.net/

www.el9nou.cat/

osonacomarca.com/























VENIM DE gdp.bloc.cat 
Cliqueu aquest enllaç si voleu llegir notícies anteriors.....

qui som ? // EL RELLOTGE DE VIC // el campanar de La Pietat // LA FARINERA // refugis de la Guerra Civil // AMICS DEL CAMPANAR //  centenari de l'Estació de Vic //  LES FAROLES D'EN GAUDÍ  // Per una Plana Viva // EL NOU P.O.U.M. de Vic i les al.legacions del GDP // i d'altres .....     

                                                                   .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada